Banka Botërore i dorëzon qeverisë studimin për 4,000 apartamente
Ekonomi

Banka Botërore i dorëzon qeverisë studimin për 4,000 apartamente

RTKlive

Korporata Financiare Ndërkombëtare (IFC), anëtare e Grupit të Bankës Botërore, ka dorëzuar dhe prezantuar në Ministrinë e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës së Kosovës, një studim me gjetjet dhe rekomandimet për iniciativën e Qeverisë së Kosovës për Banim të Përballueshëm, e cila planifikon të ndërtojë 4,000 apartamente, përfituesit e të cilave synohet të jenë kryesisht çiftet e reja me burime të kufizuara financiare.

'IFC është institucioni më i madh global i zhvillimit i fokusuar në sektorin privat në vendet në zhvillim", njofton Banka Botërore.


MË SHUME NGA Ekonomi