ATK: Të hyrat tatimore vazhdojnë të kenë rritje
Ekonomi

ATK: Të hyrat tatimore vazhdojnë të kenë rritje

RTKlive

Të hyrat tatimore të ATK-së edhe në muajin e dytë të këtij viti kanë vazhduar të shënojnë rritje, duke realizuar 149.3 milion euro, që, nëse bëjmë krahasime me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, shohim se kemi rritje  për 24.4 milionë euro apo 19.6%.

Përmes një komunikate për medie, ATK bën të ditur se vazhdimi i performancës së mirë të mbledhjes së të hyrave tatimor është derivat i mekanizmave, të cilët kanë rritur llogaridhënien, transparencën, si dhe në të njëjtën kohë avancimi i vazhdueshëm i shërbimeve digjitale përmes platformës E-Deklarimit.


MË SHUME NGA Ekonomi