Punëtorët e KEK-ut protestuan në sheshin ‘Nënë Tereza’
Foto: RTKlive
Ekonomi

Punëtorët e KEK-ut protestuan në sheshin ‘Nënë Tereza’

F.Sertolli / RTKlive

Përmes kësaj proteste, ata kanë kërkuar rritje të pagave, pagesën për shujtën ushqimore, rrezikshmërinë në punë, pagesën për punën në vikend sipas Ligjit të Punës, si dhe respektimin e vendimeve të gjykatës për këtë çështje.

Punëtorët e korporatës së KEK-ut po ashtu kanë kërkuar edhe shtimin e numrit të punëtorëve.

Shtimin e numrit të punëtorëve ata e lidhin më atë që shumë kolegë të tyre tashmë kanë vdekur, e shumë të tjerë janë larguar për mungesë të kushteve në punë.


MË SHUME NGA Ekonomi