Komisioni për Buxhet shqyrton gjendjen në TRUST dhe çështjen e guvernatorit
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Komisioni për Buxhet shqyrton gjendjen në TRUST dhe çështjen e guvernatorit

RTKlive

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot do të mbajë mbledhje.

Në këtë mbledhje do të ketë diskutim rreth Bordit Drejtues të Fondit të Kursimeve Pensionale të Kosovës;.

Për këtë të ftuar janë: Fehmi Mehmeti-Guvernator BQK, Kryesues, Vlora Spanca- Auditore e Përgjithshme, Hekuran Murati- Ministër i Financave, Punës dhe Transfereve dhe Adrian Zalli-Drejtor menaxhues i TRUST-it.

Po ashtu në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i listës së kandidatëve për plotësimin e pozitës ë Guvernatorit të Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës.


MË SHUME NGA Ekonomi