Rikthehet në operim njësia A-5 në KEK
Foto arkiv/ RTKlive
Ekonomi

Rikthehet në operim njësia A-5 në KEK

A.B/RTKlive

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) njofton se njësia A-5 pas përfundimit të remontit kapital dhe eliminimit të të gjitha vërejtjeve të evidentuara gjatë fazës testuese, kjo njësi është rikthyer në operim pas mesnate, më 21 maj.

"Sot në operim ka tri njësi të TC-A dhe një njësi të TC-B-së", njofton KEK.


MË SHUME NGA Ekonomi