Dhurohet gjak në Ditën e Dëshmorëve

Dhurohet gjak në Ditën e Dëshmorëve

Në Ditën e Dëshmorëve të Prishtinës, në sheshin Zahir Pajaziti po zhvillohet aktiviteti humanitar i dhurimit të gjakut.

Fadil Mahmuti, menaxher për marketing dhe informim pranë Qendrës Kombëtare të Kosovës për Transfuzion të Gjakut, tha për KosovaPress se ky aktivitet ka filluar në orën 10:00, dhe do të qëndrojë pranë sheshit “ Zahir Pajaziti” ,për aq sa do të ketë interesim të qytetarëve për të dhuruar gjak.

 "Deri më tani kanë dhuruar gjak një numër i konsiderueshëm jo vetëm pjesëtarë të UÇK-së, por edhe qytetarë të cilët dëshirojnë të dhurojnë gjak, se me të vërtetë ka nevojë. Ky aktivitet po thuajse po e bëjmë për të dhjetën herë radhazi", tha ai.


MË SHUME NGA Shëndetësi