Lajm i mirë për përdoruesit e ‘Samsung’-ut,kjo është veçoria e re në Chrome

Lajm i mirë për përdoruesit e ‘Samsung’-ut,kjo është veçoria e re në Chrome

Google është afër plasimit të modalitetit të errët për shfletuesin `Chrome` tek përdoruesit e `Android`, sipas raporteve të fundit.

Sipas raportit, modaliteti i errët është në dispozicion për versionin 74 të Google Chrome për Android, i cili mund të shkarkohet nga ‘Play Store’ ose ‘APK Mirror’.

Kur të aktivizohet, modaliteti i errët mund ta kthejë ekranin në errësirë, duke ndryshuar tekstin në të bardhë. Kjo veçori është e dobishme në ruajtjen e jetës së baterisë.

Dhe së fundi, Google po ndërmerr hapa për të parandaluar sulmet kibernetike (MiTM). Kjo veçori e re do të aktivizohet duke filluar në qershor të këtij viti, njoftoi Google në blogun e saj të sigurisë.

Më parë, shfletuesi i kompanisë nuk ishte në gjendje të dallonte nëse uebfaqja përbënte ndonjë rrezik për të dhënat private të përdoruesve të tij.


MË SHUME NGA Tech