​‘Jelek-verdhët’ përleshen me policinë në Bruksel
Sharr Travel

​‘Jelek-verdhët’ përleshen me policinë në Bruksel

Në protestën e "jelek-verdhëve" sot në Bruksel ka shpërthyer në dhunë, për shkak të të cilës policia është detyruar të përdorë sprej piperi.

Qindra protestues protestuan kundër padrejtësive shoqërore, dhe sipas AP-së, në këtë protestë kishte njerëz me pantallona të zeza që provokuan sulme ndaj organeve të sigurisë.

Në shumë vende kishte përleshje me policinë dhe disa persona u arrestuan.

Agjencia e lajmeve AP transmeton se përplasjet ndodhën pranë selisë së BE-së.