Ja si të përgatisni fruta me kos

Ja si të përgatisni fruta me kos

Fruta të freskëta, Fruta të ngrira pylli, Fruta të thata, Fara kia, Kos, Mjaltë

Fillimisht grijmë në makinë grirëse frutat e ngrira. Presim në kubikë frutat e freskëta dhe i vendosim në një tas së bashku me frutat e ngrira. Sipas dëshirës mund të përdorim dhe fruta të thata. Shtojmë më pas kos, mjaltë dhe 1 lugë fara kia.