“Në shtëpinë tonë”, mjekët specialistë: Ja personat e riskuar për trombozë

“Në shtëpinë tonë”, mjekët specialistë: Ja personat e riskuar për trombozë

Tromboza që njihet ndryshe si mpiksja e gjakut, ndodh në pjesë dhe organe të ndryshme të trupit.

Por cilat janë shkaqet që çojnë drejt trombozës? Sipas mjekëve specialistë tromboza jo gjithmonë ka simptoma paralajmëruese.

Sot “Në shtëpinë tonë” kemi pyetur 3 mjekë specialistë të ndryshëm, Entela Basha nurologe na shpjegon arsyet se përse shfaqet tromboza, si ndahet ajo, nëse ka simptoma apo jo, cilët janë personat që janë më tepër të riskuar për trombozë dhe kur duhet t’i drejtohemi mjekut.

Të njëjtat pyetje i drejtohen gastroepatologes Valdete Malaj dhe Pneumologes Silvana Sadria.

Le të dëgjojmë ç’thonë specialistet në emisionin “Në shtëpinë tonë”.