Uber Eats do të dërgoj porosi ushqimi me dron, prej kësaj vere

Uber Eats do të dërgoj porosi ushqimi me dron, prej kësaj vere

Uber Elevate, krahu ajror i shërbimit Uber, njoftoi javën e kaluar se do të fillojë një ofrim të ushqimit të shpejtë me anë të shërbimit të dronit, më vonë këtë verë në San Diego.

Megjithatë, destinacionet e shpërndarjes nuk do të jenë shtëpi apo ndërtesa banimi, por në vend të kësaj do të jenë “zonat e përcaktuara të zbarkimit të sigurt”, sipas raporteve.

Këto zona uljeje mund të përfshijnë çatinë e një automjeti Uber të parkuar. Një ndërlidhës Uber do të marr paketën dhe do t’ia dorëzoj atë konsumatorit.


MË SHUME NGA Tech