Një ëmbëlsirë e mrekullueshme për verën, e bukur dhe e shijshme

Një ëmbëlsirë e mrekullueshme për verën, e bukur dhe e shijshme

Një ëmbëlsirë të tillë nuk e keni parë ndonjëherë më herët.

Gjithçka që ju duhet janë sheqer pluhuri dhe pak xhelatina, si dhe 800 ml ujë.

Ndërkaq, udhëzimet rekomandojnë që të trazohen bashkë uji dhe sheqeri përkatës në temperatura jo shumë të larta dhe më pas hiqen mënjanë dhe lihen derisa të ftohen.

Ndiqeni videon e mëposhtme në rast të ndonjë paqartësie.