Twitter teston mesazhet direkte në aplikacion
Sharr Travel

Twitter teston mesazhet direkte në aplikacion

“Twitter është duke punuar në Kërkimin e Mesazheve të Drejtpërdrejta,” shkrujati Wong në Twitter duke bashkuar një video të shkurtër të provës.

Faqja e mikro-blogjeve Twitter po teston një opsion të ri për seksionin e tij të Mesazhit të Drejtpërdrejtë (DM) që do t’i lejojë përdoruesit të kërkojnë një mesazh të veçantë nga një person specifik përmes një skedari të veçantë.

Ky tipar do t’i lejojë përdoruesit të kërkojnë një mesazh të veçantë përmes emrit të profilit dhe ka të ngjarë të trajtohen nga Twitter sipas inxhinierit të famshëm të kundërt Jane Manchun Wong, njoftoi të dielën portali Social Media Today.

Aktualisht, veçoria është në fazën e provës dhe detajet rreth përdorimit zyrtar të opsionit mbeten të panjohura që tani.

Kompania gjithashtu po teston një mundësi për t’i lejuar përdoruesit të regjistrohen në një diskutim në tweet në mënyrë që të njoftohen për çdo përgjigje.