308 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore në Pejë për 24 orë
Sharr Travel

308 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore në Pejë për 24 orë

308 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dje më 4 shtator 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Nga këta 24 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 254 pacientë që në total kanë kryer 3,779 analiza.
11 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 4 lindje, të gjitha normale. Kanë lindur 4 foshnje, 1 e gjinisë femërore dhe 4 të gjinisë mashkullore.