265 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore brenda 24 orëve në Pejë
Sharr Travel

265 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore brenda 24 orëve në Pejë

17 operacione janë kryer gjatë ditës së djeshme më 11.09.2019 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

Kanë qenë 6 Lindje, 3 lindje kanë qenë normale dhe 3 me prerje cezariane. Kanë lindur 6 foshnje, 3 djem e 3 vajza.

265 pacientë janë trajtuar si raste emergjente ndërsa 27 nga këta janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 291 pacientë që në total kanë bërë 4,089 analiza.


MË SHUME NGA Shëndetësi