Sot nënshkruhet lista e re e barnave esenciale

Sot nënshkruhet lista e re e barnave esenciale

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Listës së re të Barnave Esenciale.

Në këtë ceremoni do të marr pjesë Ministri i Shëndetësisë në detyrë Uran Ismaili dhe ish-kreyparlamentari i Kosovës, z. Kadri Veseli. 

Autor: RTKlive


MË SHUME NGA Shëndetësi