17 operacione janë kryer brenda një dite në Spitalin e Pejës

17 operacione janë kryer brenda një dite në Spitalin e Pejës

235 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dje më 9 tetor 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Nga këta 26 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

17 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.

Analiza kanë kryer 278 pacientë që në total kanë kryer 3,847 analiza.
Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 5 lindje, 2 normale dhe 3 me prerje cezariane.

Kanë lindur 5 foshnje, 3 të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi