11 foshnje kanë lindur dje në spitalin e Pejës
Sharr Travel

11 foshnje kanë lindur dje në spitalin e Pejës

11 lindje kanë qenë dje më 14 tetor 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 8 lindje kanë normale dhe 3 me prerje cezariane.

Sa i përket gjinisë 7 foshnje janë të gjinisë mashkullore e 4 të gjinisë femërore.
275 pacientë janë trajtuar si raste emergjente gjatë 24 orëve të fundit. 31 pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.
Analiza kanë kryerë 307 pacientë që në total kanë kryer 4.606 analiza.
13 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.


MË SHUME NGA Shëndetësi