Shoqata e Kirurgëve mbajtën ligjëratë për rikonstruksionin e gjirit
Sharr Travel

Shoqata e Kirurgëve mbajtën ligjëratë për rikonstruksionin e gjirit

Në bashkëpunim me Klinikën e Kirurgjisë Plastike, shoqata e Kirurgëve Plastikë, Konstruktivë dhe Estetikë, me rastin e muajit të ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, ka mbajtur një ligjëratë për rikonstruksionin e gjirit.

Leksionet e kësaj natyre kanë për qëllim të informojnë të gjitha femrat e operuara nga kanceri i gjirit, se në QKUK, me metoda bashkëkohore, mund të bëhet rindërtimi i gjirit.


MË SHUME NGA Shëndetësi