Samsung Galaxy S11 do të ketë një ekran më të gjatë
Sharr Travel

Samsung Galaxy S11 do të ketë një ekran më të gjatë

Ndërsa është ende herët për informacion më domethënës mbi specifikimet e telefonit Samsung Galaxy S11, zërat për veçoritë e telefonit kanë filluar të shfaqen.

Së pari, u shfaqën informacione se Samsung ishte duke testuar një aparat fotografik telefoto periferik 5x për S11, dhe tani ajo ka nevojë për disa informacione rreth ekranit të pajisjes.

Pajisja, e provuar në standardin HTML 5, mban modelin SM-G416U, që është etiketa që Samsung përdor për të provuar modelet e saj të paklasifikuara Galaxy S. Telefoni përdor sistemin operativ Android 10 dhe përmban një raport 20: 9.

Modelet premium të Galaxy S10 dhe Note10 të Samsung përdorin ekranet 19: 9, ndërsa pajisjet si Galaxy A80 dhe A70 kanë ekranet 20: 9.

Tani për tani, është e panjohur se çfarë po planifikon Samsung me këtë gjatësi ekran shtesë, apo nëse telefoni S11 do të ketë një aparat fotografik self-up.

Galaxy S11 nuk pritet para shkurtit të vitit të ardhshëm.