9 operacione të realizuara gjatë 24-orëve në Spitalin e Pejës

9 operacione të realizuara gjatë 24-orëve në Spitalin e Pejës

225 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë dje më 30 tetor 2019, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. Nga këta 25 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

9 operacione janë realizuar gjatë 24-orëve të fundit.

Analiza kanë kryer 271 pacientë që në total kanë kryer 3.897 analiza.
Gjatë 24-orëve të fundit kanë qenë 4 lindje, 3 normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 4 foshnja, 1 i gjinisë mashkullore dhe 3 të gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi