GTA 6, lajm i mirë për fansat e kësaj loje
Sharr Travel

GTA 6, lajm i mirë për fansat e kësaj loje

Fansat e GTA 6 kanë marrë një lajm të mirë pasi që pronarët e kësaj loje elektronike kanë bërë një postim ku kanë ftuar lojtar që t’ju bashkangjiten për ta testuar.

Testimi i kësaj loje do të bëhet para se të dalë në treg për ta shikuar se mos ka ndonjë problem në të.

Po ashtu parashikohet që kjo lojë të dalë në treg shumë shpejt.

Rockstar India po pret një makinë rekrutimi në PUNE për GAME TESTERS më 16 dhe 17 nëntor 2019.