Klinika e ORL-së është pajisur me aparaturë moderne
Sharr Travel

Klinika e ORL-së është pajisur me aparaturë moderne

Klinika e ORL-së në Qendrën Klinike Universitare është pajisur me aparaturë moderne, të kohës së fundit, të cilat i posedojnë vetëm spitalet perëndimore.

Në përpjekjet e saj të vazhdueshme për të rritur kualitetin e shërbimeve, SHSKUK ka furnizuar Klinikën e ORL-së me një Bronkoskop dhe një Ezofagoskop.

Bronkoskopi është një pajisje, me të cilën mjekët largojnë trupa të huaj në rrugët frymëmarrjes.
Me funksion të ngjashëm, Ezofagoskopi , ndërkaq, kryen ndërhyrje në pjesën fillestare të rrugëve të tretjes.
Aparatura e re krijon lehtësi dhe ofron më shumë siguri për mjekët gjatë intervenimit tek pacienti.
Furnizimi i Qendrës Klinike Universitare dhe spitaleve të përgjithshme me aparaturë të re, është parë si nevojë e domosdoshme nga menaxhmenti i SHSKUK-së, për ta përmirësuar shërbimet për pacientët dhe kushtet për profesionistët shëndetësorë.


MË SHUME NGA Shëndetësi