Foshnja me sëmundje të rrallë të lëkurës braktiset në spital
Sharr Travel

Foshnja me sëmundje të rrallë të lëkurës braktiset në spital

Giovannino vetëm katër muajsh vuan nga iltyozë harlequin – sëmundje gjenetike që shkakton trashjen dhe tharjen e lëkurës.

Infermierët janë kujdesur për të që nga lindja e tij në gusht, por ai mund të ketë nevojë të largohet nga spitali brenda disa javësh.

Nuk është e qartë pse prindërit nuk mund të kontaktohen ose pse nuk janë kthyer për ta marrë Giovannino.

Autoritetet lokale raportohet se janënë dijeni për situatën dhe janë përpjekur të gjejnë prindërit për të marrë një përgjigje.

Ata po shikojnë gjithashtu sigurimin e një shtëpie të përkohshme për Giovannino, por gjendja e tij nënkupton që ai ka nevojë për kujdes të veçantë.

Brenda disa orësh që kur historia e Giovannino u bë lajm, njerëzit filluan të kontaktojnë spitalin dhe të ofruan ta birësojnë – disa i dërguan letra të përzemërta ku përshkruanin se si donin ta mirëpresnin në shtëpitë e tyre.


MË SHUME NGA Shëndetësi