Apple dominon tregun e ‘smartwatch’
Sharr Travel

Apple dominon tregun e ‘smartwatch’

Duke vazhduar epërsinë e saj ndaj konkurentëve kryesor si Samsung dhe Fitbit, Apple e ruajti dominimin e saj në tregun global për orët e menqura.

Shitjet e saj u rriten për 42% për vetëm një vit, për të arritur shitjen e 14 milionë orëve në vetëm tre mujorin e tretë të vitit 2019.

Samsung e ruajti pozicionin e dytë pasi që shitjet e tyre u rritën për 11% kurse vitin e kaluar kishte rritje prej 13%.

Kurse Fitbit e cila u ble nga google arriti që t’i shes rreth 1.6 milionë ora në të gjithë botën gjatë vitit 2019.