Një iPad Pro i ri me dy kamera, mund të lansohet vitin e ardhshëm nga Apple
Sharr Travel

Një iPad Pro i ri me dy kamera, mund të lansohet vitin e ardhshëm nga Apple

Një raport i fundit nga The Information ka thënë se Apple është duke punuar në një pajisje të realitetit të shtuar AR që do të vijë në vitin 2022, dhe se syzet e mençura Apple mund të arrijnë deri në vitin 2023.

Tani Bloomberg ka bërë një raport përcjellës, ku gjejmë më shumë zëra në lidhje me ardhjen e iPad Pro të rinj me kamera të dyfishtë.

Me sa duket, hapat e parë të Apple për realitetin e shtuar do të vazhdojnë me iPad Pro të ardhshëm. 

Ky iPad i ri mund të lansohet gjatë gjysmës së parë të vitit 2020. 

Tableti gjithashtu mund të shfaqë një aparat fotografik të dyfishtë dhe një vrimë të vogël për sistemin 3D. 

Ato gjithashtu do të përfshijnë një version më të përparuar të sensorit Face ID.