Samsung Galaxy A80 vjen së shpejti me 256 GB
Sharr Travel

Samsung Galaxy A80 vjen së shpejti me 256 GB

Samsung  po punon që ta sjell një variant të ri me 256 GB të Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80 u zbulua në prill të këtij viti e ku interesante ishte kamera e cila rrotullohej për të bërë edhe selfie.

Mirëpo kjo kompani e mori çertifikimin më 12 nëntor, që ta sjell telefonin e ri me 256 GB.

Galaxy A80 baterinë e ka 3,700 mAh dhe po ashtu karikohet shpejtë.