Samsung Galaxy S11 do të ofrojë video 8K
Sharr Travel

Samsung Galaxy S11 do të ofrojë video 8K

Raportimet e fundit e kanë konfirmuar që Samsung Galaxy S11 do ta mundësoj regjistrimin e videos në format 8K.

Po ashtu është konfirmuar se Samsung Galaxy S11 do të jetë i disponueshëm me tri madhësi të ndryshme të ekranit.

Ky model nga Samsung pritet të dalë në tregë gjatë javës së tretë të shkurtit dhe kjo ngjarje do të mbahet në San Francisko.