3 foshnje lindën dje në Pejë, të gjitha të gjinisë femërore
Sharr Travel

3 foshnje lindën dje në Pejë, të gjitha të gjinisë femërore

Në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë 261 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, dje më 20 nëntor 2019. Nga këta 18 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

9 operacione janë kryer gjatë 24 orëve të fundit.

Analiza kanë kryer 290 pacientë që në total kanë kryer 4,378 analiza.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë qenë 3 lindje, të trija normale dhe kanë lindur 3 foshnje të gjitha të gjinisë femërore.


MË SHUME NGA Shëndetësi