Samsung Galaxy Note 10 del në treg edhe me dy ngjyra të reja
Sharr Travel

Samsung Galaxy Note 10 del në treg edhe me dy ngjyra të reja

Samsung ka prezantuar dy opsione të reja për Galaxy Note 10.

Dy ngjyrat ekskluzive Aura Pink dhe Aura Red tani janë në dispozicion për klientët amerikanë mirëpo në sasi të kufizuar.

Po ashtu ky telefon do të dal  në treg me versionin prej 256 GB dhe në tregun amerikan pritet të kushtoj rreth 409 dollarë.

E po ashtu ata kanë ofruar edhe Spotify Premium për 6 muaj falas dhe Spotify Premium 4 muaj falas.