Mbahet trajnimi i stafit mjekësor që të shkojnë në Shqipëri

Mbahet trajnimi i stafit mjekësor që të shkojnë në Shqipëri

Sot mbahet trajnimi i stafit mjekësor, prej 50 psikologë, 4 psikiatër, 1 epidemiolog dhe mjek, që do të udhëtojnë në Shqipëri.

Ekipi mjekësorë do të shkojnë të dielën ën Shqipëri për t’i ardhur në ndihmë popullatës së prekur nga tërmeti i së martës, ku mbetën të vdekur 49 persona dhe u lënduan qindra të tjerë.