​Vjedhje në një Qendër të Mjekësisë Familjare
Sharr Travel

​Vjedhje në një Qendër të Mjekësisë Familjare

Persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në objekt e Qendrës së Mjeksisë Familjare në Preoce të Graqanicës, me ç’rast kanë vjedhur një UPS dhe disa gjësende tjera të gjitha në vlerë rreth 130 euro.

Në lidhje me rastin është njoftuar prokurori, ndërsa, rasti vazhdon të hetohet.