15 foshnje lindën gjatë vikendit në Pejë, 13 janë të gjinisë femërore
Sharr Travel

15 foshnje lindën gjatë vikendit në Pejë, 13 janë të gjinisë femërore

694 pacientë kanë marrë trajtim emergjent gjatë vikendit që sapo kaluam, në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë. 70 nga këta pacientë janë hospitalizuar për trajtim të mëtutjeshëm.

15 lindje kanë qenë gjatë këtij vikendi, 10 normale dhe 5 me prerje cezariane. Kanë ardhur në jetë 15 foshnje dhe sa i përket gjinisë 13 foshnje janë të gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 395 pacientë që në total kanë bërë 4,753 analiza.
22 operacione janë kryer gjatë këtij vikendi.