Apple mund të paketoj AirPod së bashku me iPhone e 2020
Sharr Travel

Apple mund të paketoj AirPod së bashku me iPhone e 2020

Sipas një raporti të fundit, që përmend burime të industrisë, Apple mund të bashkojë AirPods-in e tyre me iPhonet e vitit 2020 vitin e ardhshëm, në një paketim.

Pa ndarë shumë detaje, burimet pretendojnë se “shitësit e telefonave përfshirë Apple, Samsung dhe Xiaomi po kërkojnë të bashkojnë modelet e ri të telefonave me modelet e reja të kufjeve vitin e ardhshëm”.

Duke marrë parasysh që AirPods janë mjaft të shtrenjta, është e vështirë të besohen këto thashetheme për momentin.

iPhone-t janë tashmë të shtrenjtë, dhe paketimi i një aksesori të shtrenjtë do të rriste më tej çmimin.