Bien Instagram dhe Facebook, ankesa të shumta në të gjithë botën
Sharr Travel

Bien Instagram dhe Facebook, ankesa të shumta në të gjithë botën

Mijëra përdorues në SHBA dhe Evropë po raportojnë për probleme lidhur me Instagramin, në atë që duket të jetë ndërprerja e dytë e madhe nga ajo e javës së kaluar.

Sipas Downdetector.com , më shumë se 6 mijë raporte nga përdoruesit, kryesisht nga perëndimi i kontinentit amerikan, brigjet lindore si dhe Evropa Lindore.

Dymijë përdorues tjerë raportuan se kishin përjetuar probleme të ngjashme me Facebook, kompania mëmë e Instagramit.

Shumica e përdoruesve raportojnë se kanë probleme me Feed-in e tyre të lajmeve, ndërsa disa nuk kanë qenë në gjendje të hyjnë në aplikacion.

Instagram ende nuk e ka pranuar publikisht ndërprerjen.

Përdoruesit e Instagramit të prekur nga ndërprerja, shënuan shkrime të tyre në Twitter për të shprehur mendimet e tyre për ndërprerjen.

Kjo shënon ndërprerjen e dytë të rëndësishme që nga Dita e Falënderimeve, kur përdoruesit në të gjithë SHBA-në dhe Evropë po raportonin çështje të ngjashme.

Në mënyrë të ngjashme, Instagram, i cili është në pronësi të Facebook, filloi të përjetojë probleme rreth orës 02:00 të kohës lokale.

Harta e ndërprerjeve të Downdetector tregoi se përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar, Bregun Lindor të Shteteve të Bashkuara dhe Brazilit, raportuan se ishin më të prekurit.