Tërmet në Ankara, vendi dridhet nga një tërmet me magnitudë 4.5

Tërmet në Ankara, vendi dridhet nga një tërmet me magnitudë 4.5

Sipas informacionit të minutës së fundit të raportuar nga mediat turke këtë mëngjes, një tërmet ka ndodhur në Ankara.

Pas tërmeti mbrëmë goditi Turqinë perëndimore, e cila është lëkundur që nga mbrëmë, tërmetet e frikshme kanë edhe ndodhur në Ankara

Sipas deklaratës së autoriteteve, në Ankara pati një tërmet prej 3.8 dhe 4.5 në orët e mëngjesit.

Në mediat sociale, qytetarët ndanë shumë deklarata që shprehin frikën e tyre brenda një kohe të shkurtër.