Variante 4G të Galaxy S20 do të ofrohen në tregje të caktuara

Variante 4G të Galaxy S20 do të ofrohen në tregje të caktuara

Për dallim nga telefonat Samsung Galaxy S10 të vitit të kaluar, Samsung e bëri qëllim për të ofruar 5G në të gjithë telefonat inteligjentë Galaxy S20 këtë vit.

Ky është pa dyshim një lajm i mirë për ata që kërkojnë të marrin 5G, por në të njëjtën kohë, rrjeti 5G ende nuk është aq i disponueshëm në të gjithë botën akoma.

Për ato vende dhe tregje që ende nuk kanë 5G, duket se Samsung në të vërtetë do të ofrojë variante 4G.

Deri më tani, këto tregje përfshijnë Mbretërinë e Bashkuar, Evropën kontinentale dhe Indinë. Për ata që jetojnë në SH.B.A., duket se Samsung do të ofrojë Galaxy S20 vetëm në 5G.

Përveç diferencës në 4G dhe 5G, telefonat do të jenë identikë për sa i përket harduerit dhe performancës.


MË SHUME NGA Tech