Shërohet plotësisht nga coronavirusi pacienti më i moshuar

Shërohet plotësisht nga coronavirusi pacienti më i moshuar

Pacienti më i moshuar që ishte prekur nga coronavirusi në Kinë, është shëruar dhe raportohet se i ka 98 vjet dhe vuan nga sëmundje tjera kronike, edhe pse ekspertët pretendojnë se ky virus është fatal për të moshuarit dhe personat e tjerë që vuajnë nga sëmundjet kronike.

Siç raportojnë mediat kineze, pacienti i moshës 98-vjeçe është shëruar plotësisht dhe është liruar nga spitali ku ishte trajtuar që nga 3 shkurti.

Bëhet fjalë për një pensionist nga qyteti kinez Naniang Zhu Bajo. Ai ishte shtrirë në një spital në Naniang, e para se të infektohej me coronavirus, vuante nga disa sëmundje tjera kronike, siç janë aritmia dhe mbledhja e ujit në mushkëri.

Bajo është prift katolik që shërben prej më shumë se 60 vite, ndërkaq ishte pensionuar për shkak të sëmundjeve të shumta në vitin 2010.


MË SHUME NGA Bota