Në spitalin e Pejës për 24 orë kërkuan ndihmë emergjente rreth 400 persona

Në spitalin e Pejës për 24 orë kërkuan ndihmë emergjente rreth 400 persona

Gjatë 24-orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë kanë marrë ndihmë emergjente 395 perosna , kurse 22 të tjerë janë shtrirë për tajtim të mëtutjeshëm.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit. 1 lindje kanë qenë dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.

Analiza kanë kryer 358 pacientë që në total kanë kryer 5,321 analiza.


MË SHUME NGA Shëndetësi