329 pacientë kanë kryer 5,010 analiza, brenda 24 orëve në Spitalin e Pejës

329 pacientë kanë kryer 5,010 analiza, brenda 24 orëve në Spitalin e Pejës

19 operacione dje më 19 shkurt 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit. 1 lindje kanë qenë normale dhe 2 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 2 të gjinisë mashkullore dhe 1 e gjinisë femërore.

Gjatë 24 orëve të fundit 368 kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, ndërsa 21 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

Analiza kanë kryer 329 pacientë që në total kanë kryer 5,010 analiza.


MË SHUME NGA Shëndetësi