Ndërprerja e madhe e serverëve, ‘reddit’ jashtë funksionit

Ndërprerja e madhe e serverëve, ‘reddit’ jashtë funksionit

Reddit u rrëzua nga një ndërprerjeje e madhe serverësh.

Sajti nuk pranoi të ngarkohej dhe në vend të kësaj u tregua përdoruesve të huajin e tij të famshëm përmes një grumbulli reklamash, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

CDN jonë nuk ishte në gjendje të arrinte në serverët tanë, thuhet në një shpjegim, i cili dërgon përdoruesit në një faqe statusi.

Kjo faqe tregoi që Reddit është në dijeni të çështjes dhe është në proces të implementimit të një rregullimi.

Pak kohë më parë ishte postuar që faqja po përjetonte një vëllim të madh gabimesh kur hynë në Reddit.com dhe se kompania po hetohet.

Çështja e hetimeve është duke u vëzhguar, postimi i fundit tregon se problemi ishte identifikuar me një rregullim të përmbledhur.