Michel: Nevojitet më shumë kohë për marrëveshjen e buxhetit

Michel: Nevojitet më shumë kohë për marrëveshjen e buxhetit

Presidenti i Këshillit Europian, Charles Michel, deklaroi se nuk ishte e mundur të arrihej një marrëveshje mbi buxhetin e ardhshëm afatgjatë të BE-së në një samit të zhvilluar në Bruksel, pavarësisht bisedimeve të gjata.

“Është shumë shpejt për të njoftuar se kur do të mbahet një samit tjetër”, deklaroi ai.

Michel insistoi se gjatë samitit, pati konvergjenca për çështje si, fondet e kohezionit dhe shpenzimet për kulturën dhe sigurinë./atsh/