Mbi 180 raste, në repartin e Radiologjisë në spitalin e Motrovicës

Mbi 180 raste, në repartin e Radiologjisë në spitalin e Motrovicës

Në Spitalin e Përgjithshëm " Dr.Sami Haxhibeqiri" Mitrovicë në tre ditët e fundit kanë kërkuar ndihmë mjeksore 188 pacientë.

Sipas raportit të punës, janë kryer 98 Radiografi(RTG),65 Echo abdominale dhe 25 Tomografi të kompjuterizuara (CT)