Në spitalin e Pejës gjatë 24 orëve të fundit janë trajtuar 283 pacientë

Në spitalin e Pejës gjatë 24 orëve të fundit janë trajtuar 283 pacientë

18 operacione më 26 shkurt 2020 në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë.

3 lindje kanë qenë gjatë 24 orëve të fundit. 2 lindje kanë qenë normale dhe 1 me prerje cezariane. Kanë lindur 3 foshnje, 1 i gjinisë mashkullore dhe 2 të gjinisë femërore.
Gjatë 24 orëve të fundit 283 kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, ndërsa 26 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.
Analiza kanë kryer 410 pacientë që në total kanë kryer 4,911 analiza.


MË SHUME NGA Shëndetësi