Një qen infektohet me coronavirus në Hong Kong

Një qen infektohet me coronavirus në Hong Kong

Një qen i racës Pomerian në Hong Kong është diagnostifikuar me coronavirus, pasi pati kontakt me pronarin e tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, qeni është futur në karantinë për 14 ditë, pasi mostrat orale dhe të hundës dëshmojnë se ai është i infektuar.

Një qen i racës Pomerian në Hong Kong është diagnostifikuar me coronavirus, pasi pati kontakt me pronarin e tij.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, qeni është futur në karantinë për 14 ditë, pasi mostrat orale dhe të hundës dëshmojnë se ai është i infektuar.