U infektua me Coronavirus, pacienti jep intervistë për gazetarët

U infektua me Coronavirus, pacienti jep intervistë për gazetarët

Një pacient i infektuar me koronavirus ka guxuar të jap një intervistë për mediat.

Ngjarja raportohet të ketë ndodhur në Gjerogji, ku mjekët kanë dalë për të treguar mbi situatën në të cilën ndodhet vendi.

Situata ka dalë nga kontrolli, kur pacienti ka hyr pa radhë për të folur, duke falënderuar popullin gjeorgjian dhe mjekët.