Xbox Series X nuk do të lansohet për festat e fundvitit

Xbox Series X nuk do të lansohet për festat e fundvitit

Microsoft ka bërë të ditur, se lajmi që ka rrjedhur më herët nuk është i vërtetë, se Xbox Series X do të lansohet për festat e fundvitit.

Në një raport të ri, është thënë se do të lansohet më 26 nëntor 2020.

Si datë zyrtare e lansimit të Xbox Series X, është 26 nëntori i këtij viti, që është e premtja e katërt e nëntorit, pikërisht kur të gjithë amerikanët kthehen për në shtëpi që ta festojnë Festën e Falënderimeve me familjarët.

Konsola është shumë e fuqishme dhe do të mundësojë që të luhen disa nga lojërat më të reja, që deri në atë kohë pritet të dalin në treg.

Të dhënat që janë bërë të ditura deri më tani, u mësuan nga një imazh i shpërndarë, ku thuhej se “do të vijmë në Ditën e Falënderimeve”, kur u supozua se edhe do të ndodhë, ndërsa nuk bëheshin të ditura edhe detajet shtesë.