Biskota të shëndetshme shtëpiake nga hurmat

Biskota të shëndetshme shtëpiake nga hurmat

Përbërësit:

500 g biskota të bluara,

– 120 g sheqer të kaftë,

– 180 g margarinë.

– 2 vezë,

– 300 g hurma,

– 200 g lajthi të bluara.

Përgatitja:

1. Përzieni biskotat e bluara dhe sheqerin e kaftë. Tundni margarinën e shkumëzuar dhe vezët dhe përzieni me biskotat.

2. Përbërjes shtoni hurmat e grira dhe lajthitë e bluara, të gjitha ngjishni mirë dhe bëni biskota të vogla.

3. Piqni në furrën e nxehur në 200 gradë Celsius rreth 20 minuta.