Kjo shenjë tregon se mund të jeni infektuar me koronavirus

Kjo shenjë tregon se mund të jeni infektuar me koronavirus

Problemi me tretjen si dhe diarreja mund të jenë shenjat e para nga të prekurit me Coronavirus. Të dhënat janë publikuar në një studim të botuar në “American Journal of Gastroenterology”.

Thuajse gjysma e pacientëve me koronavirus, në spitalet e provincës kineze Hubei, ankoheshin si fillim për probleme me tretjen.