Sadiku: Të respektohen rregullat e karantimit

Sadiku: Të respektohen rregullat e karantimit

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Izet Sadiku, njëherit menaxher i qendrave të karantinimit, tha për RTK, se duhet të respektohet vendimi për izolim nga të ardhurve nga jashtë vendit dhe që janë të vendosur në qendrën e studentëve.

Ai tha se i kanë bërë të gjitha përgaditjet për të ardhurit. 

"I ftoj të gjithë ata që janë në konvikte të respektojnë rregullat e karantimit, ata do të qëndrojnë 14 ditë. Qëndrimi do të na ndihmojmë të dalim prej kësaj situate", tha ai sot në emisionin e mëngjesit "Mirëmëngjesi Kosovë", në Radio Televizionin e Kosovës (RTK).


MË SHUME NGA Shëndetësi